Buildfile problems

I run QNXRtp6.1 Patch A
when I try this buildfile :

[virtual=x86,bios] .bootstrap = {
startup-bios
PATH=/proc/boot procnto
}

[+script] .script = {
devc-con &
reopen /dev/con1
[+session] esh
}

libc.so.1
[data=copy]
devc-con
esh
[type=link] /usr/lib/ldqnx.so.1=/proc/boot/libc.so.1

#*EOF

I run:

mkifs -v simple.bld simple.ifs
dinit -f simple.ifs /dev/fd0

When I then boot my computer with this disk, i get the following messages:

Hit Esc for .altboot…Unable to start “devc-con” (83)
Unable to access “/dev/con1” (2)
Unable to start “esh” (83)

What am I doing wrong? I have tried another disk, another disk drive, reinstalling RTP, etc.

Please help me someone!!!

OBi

You don’t want to use libc.so.1 or ldqnx.so.1 you want to have
libc.so.2 and ldqnx.so.2.

chrs



OBi <OBi@galprofessor.com> wrote:

I run QNXRtp6.1 Patch A
when I try this buildfile :

[virtual=x86,bios] .bootstrap = {
startup-bios
PATH=/proc/boot procnto
}

[+script] .script = {
devc-con &
reopen /dev/con1
[+session] esh
}

libc.so.1
[data=copy]
devc-con
esh
[type=link] /usr/lib/ldqnx.so.1=/proc/boot/libc.so.1

#*EOF

I run:

mkifs -v simple.bld simple.ifs
dinit -f simple.ifs /dev/fd0

When I then boot my computer with this disk, i get the following messages:

Hit Esc for .altboot…Unable to start “devc-con” (83)
Unable to access “/dev/con1” (2)
Unable to start “esh” (83)

What am I doing wrong? I have tried another disk, another disk drive, reinstalling RTP, etc.

Please help me someone!!!

OBi


Chris McKillop <cdm@qnx.com> “The faster I go, the behinder I get.”
Software Engineer, QSSL – Lewis Carroll –
http://qnx.wox.org/