Installing on an Asus A7V motherboard, on a hd on ATA100

I have 2 harddrives on the ata100 controler and when I go to install qnx it
doesn’t detect the harddrives. is there anyway to fix this?

Chris

Previously, CMfly wrote in qdn.public.qnxrtp.installation:

I have 2 harddrives on the ata100 controler and when I go to install qnx it
doesn’t detect the harddrives. is there anyway to fix this?

Chris
\

ata100 controllers are not supported/working in RtP yet, don’t know when that’ll be included…

/Johan

I think this board has 1 UDMA66 and 1 UDMA100. If you move your drive to the
dma66 controller it should work.

Previously, CMfly wrote in qdn.public.qnxrtp.installation:

I have 2 harddrives on the ata100 controler and when I go to install qnx it
doesn’t detect the harddrives. is there anyway to fix this?

Chris

Hi,
I have same problem, but my motherboard is in UDMA-66 Mode (but chipset has
ata100 option too). For me effect was that HDD was detected but disk was damaged

  • I mean not physicaly only logicaly. I have reinstalled my OS (win/linux
    config). But for me is important to know is this problem fixed yet with new
    release i have downloaded from qnx site on 19-Jan-2001 (260 MB ISO :slight_smile: ). Please
    contact me via e-mail for more info about chipset ant etc.

Regards Jordan.

Chris Foran wrote:

I think this board has 1 UDMA66 and 1 UDMA100. If you move your drive to the
dma66 controller it should work.

Previously, CMfly wrote in qdn.public.qnxrtp.installation:
I have 2 harddrives on the ata100 controler and when I go to install qnx it
doesn’t detect the harddrives. is there anyway to fix this?

Chris